Arstuga – Information

Dessa sidor handlar om ett privat husbygge i en perifer del av Värmland. Arstuga – ett 1860-talshus som flyttats från Järnskog till Värmskog utifrån ett extensivt byggperspektiv – jag bygger när jag har råd och tid. Likadant är det med hemsidan, den uppdateras och underhålls efter tid & lust.

Webbplatsen är delad i tre delar: om huset och rivningen (menyn Arstuga), om uppbyggnaden (menyn Bygget) och om en loftbod jag också ska sätta upp (menyn Loftboden). Dessutom finns en fjärde meny, Övrigt, som tar upp länkar, gästboken och diverse.

Eventuella nyheter om hus-bygge och och hemsides-bygge presenteras under Nytimrat! på första sidan (sidan 1 i menyn Arstuga, arstuga1.htm).

Den del av webbplatsen som kommer att uppdateras mest framöver är naturligt nog sidorna om bygget, eftersom jag satte igång med timringen sommaren 2002. Dock garanteras inga jämna, snabba uppdateringar beroende på att det ofta finns annat att göra än att sitta vid datorn. Maila mig eventuella felaktiga länkar och annat som kan vara av intresse! Har du en egen hushemsida? Tipsa mig om den så lägger jag gärna in en länk!

Tyvärr ser sidorna bedrövliga ut i Netscape 4.x, men det beror helt på Netscape; HTML-koden är kontrollerad enligt alla konstens regler. För Netscape-användare kan jag istället rekommendera den norska Opera, som är både snabb, snygg och bra.

I övrigt: ha en skön vår! :-)
Stefan Nilsson

Stäng